Affiliate Marketing Revolutie
Cursussen

De 10K Club van Jacko Meijaard: Waarom heb ik hierin geïnvesteerd?

Na een tijdje bezig te zijn geweest met de Affiliate Marketing Revolutie, kreeg ik de kans om te investeren in de 10K Club van Jacko Meijaard. Dit was in afgelopen februari, 2020.

Ik wil jou in dit artikel laten zien waarom ik juist met de 10k club aan de slag ben gegaan, wat mij dit (tot nu toe) heeft gebracht en waarom jij hier ook in zou moeten investeren.

De investering in de 10K club was voor mij een hele logische keuze. Ik heb hier tot nu toe geen spijt van gehad! Lees in dit artikel waarom ik geen spijt heb gehad en wat het jou kan brengen ;).

Wat is de 10K Club?

De 10K Club is een product van Jacko waarin jij kan investeren. In dit product word jij gecoacht door Jacko, met als uiteindelijk doel het genereren van €10.000 per maand. Nu klinkt dit als een onmogelijke taak, echter is het wel degelijk mogelijk!

Daarnaast bestaat de 10K club uit diverse video’s, audiomodules en toegang tot het 10K leden gedeelte op het Internet Succes Gids forum. Hierover later meer.

Je kan de 10K club dus zien als een 1 op 1 coachingstraject, om jou klaar te stomen voor het generen van veel geld door middel van Affiliate Marketing.

Voordat je bij de 10K club terecht kan komen, is het van belang om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie (check mijn ervaringen met de affiliate marketing revolutie) en het inplannen van een Clarity Call.

De Clarity Call

Vanuit de AMR kan het zijn dat je de kans krijgt om een gratis Clarity Call in te plannen. In zo’n Clarity call heb je contact met één van de coaches van Jacko en wordt er gekeken naar jou als persoon, waar je naartoe wilt gaan en de fit met de 10K club en Jacko Meijaard.

Het draait in de Clarity Calls dus vooral om jou en hoe Jacko jou hierin kan helpen.

En dan na de Clarity Call?

Na afloop van de Clarity Call kan er een aanbod gedaan worden, waarvan de investering zo’n 30 keer groter is dan de investering die je doet in de Affiliate Marketing Revolutie. Serieuze koek dus!

Ik zal je eerlijk vertellen dat ik het bedrag best hoog vond, echter wist ik stiekem al dat ik het ging doen. Ik ben overtuigd van de kennis en kunde van Jacko en zijn team. Jacko is het levende voorbeeld dat je veel geld kan verdienen met Affiliate Marketing. Het was voor mij dus ook een no-brainer om te investeren in de 10K club.

Voor de investering die jij doet krijg je ontzettend veel terug. Zo krijg je levenslang toegang tot:

☑️ Affiliate Marketing Revolutie VIP
☑️ 10K Club Videomodules
☑️ 10K per maand Mindset Audiocursus
☑️ Exclusieve ledenborrels en maandelijkse live sessies
☑️ Toegang tot het exclusieve 10K gedeelte op het Internet Succes Gids Forum
☑️ Voor mij het belangrijkste onderdeel: 1 op 1 coaching van Jacko

10k club jacko meijaard

Bovenstaande zaken waren mijn investering meer dan waard. Mijn investering in de 10K club heeft ervoor gezorgd dat ik serieuzer om ben gaan met mijn online business, met als uiteindelijk doel om een lekker inkomen te genereren.

Waarom heb ik in de 10K club geinvesteerd?

Misschien weet je het, misschien ook niet; momenteel heb ik een goedlopende webshop, 3 affiliate websites en 2 Instagram pagina’s. Ook werk ik nu zo’n 6,5 jaar in de mooie wereld van Online Marketing. Ik heb dus al een lange tijd interesse in het online domein en geld verdienen.

Vanuit die interesse ben ik een lange tijd geleden begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Dat was voor mij een goede start, aangezien de AMR ervoor heeft gezorgd dat ik daadwerkelijk iets met Affiliate Marketing ben gaan doen.

Toch miste ik iets, een soort van diepgang en sparringspartner. Iemand die het pad van online geld verdienen al bewandelt heeft. Zodoende kwam ik terecht bij de 10K club. Het was voor mij dus ook een makkelijke keuze om te investeren in de 10K club.

Ik wilde graag mijn online business verder brengen en kijken wat er nog meer uit te halen valt. Als iemand jou wil begeleiden in het online verdienen van geld, zou je daar ook toch geen nee tegen zeggen? Dat dacht ik dus ook!

Wat heeft de 10K club mij gebracht?

Ik was ervan overtuigd dat ik mijn investering in de 10K club zou terugverdienen. Er zijn namelijk veel meer mensen die online geld verdienen met Affiliate Marketing. Als zij het kunnen, kan ik het ook.

Op het moment dat ik dit artikel schrijf, 21 mei, kan ik in ieder geval zeggen dat het mij de volgende dingen gebracht heeft:

Geld, focus, enthousiasme en de drive om te slagen.

Nee, ik ben nog geen miljonair en ik verdien ook nog geen 10K per maand met Affiliate Marketing. Wel verdien ik passief geld via het internet en heb ik de drive om dit tot een groter succes te maken.

Update Juli 2020

Momenteel heb ik de €1.000 per maand doorbroken. De 10K club en begeleiding vanuit Jacko heeft hier ontzettend veel aan bijgedragen!

Update Augustus 2020

Momenteel ben ik de €5.000,- grens doorbroken met Affiliate Marketing en alles wat ik hier rondom heen doe. Dankzij 3 websites en wat side hustles heb ik dit bedrag bij elkaar weten te rapen.

Geld verdienen met Affiliate Marketing is dus goed mogelijk. De 10K club en begeleiding vanuit Jacko heeft hier ontzettend veel aan bijgedragen!

Wil je dit ook bereiken? Start dan met de Affiliate Marketing Revolutie!

Om te bewijzen dat ik zeker geld verdien en dat het geen onzin is, zie je hieronder 2 screenshots. Dit zijn overigens niet alle platformen waarmee ik geld verdien, maar het laat zien dat er geld verdiend wordt 😉

paypro commissies afgelopen 3 maanden
Paypro commissies van de afgelopen 3 maanden
commissies bol.com afgelopen 3 maanden
Commissies via bol.com over de afgelopen 3 maanden

Dat was voor mij ook een belangrijke reden om te investeren in de 10K club. Ik wil mijn investeringen graag terugverdienen, dus door hiermee aan de slag te gaan wist ik dat ik aan het werk moest gaan.

Is de 10K club zijn geld waard?

Dat een investering in de 10K club niet goedkoop is (ook al is dit relatief), is het wel een hele goede investering. Zelfs al zou je net beginnen met Affiliate Marketing, zou ik de 10K club aanraden.

Waarom? Omdat je dan een voorsprong hebt op de mensen die hier niet in investeren. Je leert alles van iemand (Jacko) die alles al een keer gedaan heeft. Je maakt niet dezelfde fouten als alle andere mensen. Alles waar jij tegenaan loopt kan, kan je bespreken met Jacko en de andere 10K club leden. Dit is, voor mij, van ongekende waarde.

Ook heb je toegang tot het exclusieve 10K gedeelte op het Internet Succes Gids Forum. Hierin zitten de échte experts, mensen die grof geld verdienen met Affiliate Marketing. Wat ik weet is dat dit de mensen zijn die jou verder kunnen helpen.

Is de 10K club iets voor jou?

Of de 10K club iets voor jou is, kan ik niet voor je beantwoorden. Wel kan ik je meegeven dat het een goede investering is, die je echt verder en sneller vooruit helpt. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken, maar de investering verdien je hoe dan ook terug. Als het niet in geld is, dan wel in kennis ;).

Mocht je nog twijfels hebben, na het lezen van mijn ervaringen met de 10K Club van Jacko Meijaard, laat het dan weten in de reacties hieronder. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Mijn naam is Boyd van Dongen, oprichter van Reviewjunkie.nl. Ik werk sinds 2013 in de Online Marketing wereld en ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan rondom Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Affiliate marketing, E-Mail Marketing, E-Commerce, Social Advertising en het bouwen van websites. Met Reviewjunkie.nl wil ik jou helpen met het maken van de juiste keuzes en jou voorzien van goede informatie.

2 Comments

 • Vinod

  Beste Boyd,

  Leuke en interessante artikel!
  Ik ben nu denk ik net 2/3 weken bezig met AMR
  Zit er ook aan te denken aan de 10k club alleen ik heb nu nog geen site. Wat raad jij me aan?

  Wat kan ik doen?

  • Boyd

   Hey Vinod,

   Thanks voor je complimenten en berichtje!

   Goede vraag stel je. In mijn geval ben ik met de 10K club begonnen, nadat ik een aantal maanden bezig was met de AMR.
   Ik had wel al een site in de reizen niche, alleen merkte ik dat dit toen nog niet echt super liep.

   Je kan met de AMR wel vooruit, het is dezelfde basis als dat ik gehad heb. De 10K club geeft je alleen een snellere opstart + de persoonlijke begeleiding vanuit Jacko is erg fijn.

   Wat ik je aanraad: Kijk alle video’s van de AMR, volg de stappen, lanceer je website en probeer het een en ander uit. Het is een kwestie van vallen en opstaan. Rome is ook niet in één dag gebouwd ;).

   Persoonlijk kan ik je adviseren om wel in de 10K club te investeren, omdat je dit ook een stok achter de deur geeft. Het is een hoge investering, wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik mijn sites juist succesvol wil maken.

   Hoop dat je hier iets mee kan!

   Groetjes,
   Boyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *