day trading masterclass
Cursussen

Day Trading Masterclass van Kevin Timmer – Onze ervaring & review!

Als je bij dit artikel bent uitgekomen, ben je (waarschijnlijk) al op de hoogte van de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. Wellicht sta je op het punt om deze masterclass aan te schaffen óf ben je opzoek naar gebruikerservaringen van andere mensen. Als dit inderdaad het geval is, ben je bij ons op het juiste adres! Wij nemen jou mee in onze Day Trading Masterclass Review.

Maar eerst gaan we even een klein stapje terug. We leggen kort uit wat de Day Trading Masterclass is en wie de oprichter is. Vervolgens nemen wij je mee in wat je van de Day Trading Masterclass mag verwachten en voor wie deze masterclass juist wel óf niet geschikt is.

We sluiten of met een toffe actie, speciaal voor jou! De actie heeft iets te maken met ontzettend veel korting op de Day Trading Masterclass…

Mocht je naderhand nog bepaalde vragen hebben over mijn Day Trading Masterclass review, laat dan zeker even een reactie achter.

Wat is de Day Trading Masterclass en wie is Kevin Timmer?

De Day Trading Masterclass is een product, ontwikkeld door Kevin Timmer.

De masterclass is volledig ingericht op het handelen van aandelen op de Amerikaanse beurs. Kevin legt jou in de masterclass uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met Day Traden op de Amerikaanse beurs. Volledig van A tot Z!

Kevin Timmer is dus de oprichter van de Day Trading Masterclass. Sinds 4 jaar is Kevin een fulltime day trader, wat hem juist de geschikte persoon maakt om een dergelijke masterclass op te zetten.

Hij verdient op deze manier veel geld, vaak enkele honderden euro’s per dag. Dit doet hij vanuit verschillende plekken over de hele wereld.

Hetgeen wat hij anderen mensen wilt aanleren, heeft hij dus daadwerkelijk zelf uitgevoerd. Zijn missie is dan ook het volgende:

“Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken.”

Kevin Timmer, oprichter van de Day Trading Masterclass

Leuk om te benoemen is dat Kevin een tof YouTube kanaal heeft, waarop hij elke maand een aantal video’s post. Misschien dat jij zelf zijn video’s ook al tegengekomen bent? Ik wel in ieder geval.

In deze video’s gaat hij dieper in op bepaalde strategieën, legt hij begrippen uit en neemt hij je mee in een mini-cursus Day Traden.

Wat leer je in de Day Trading Masterclass en waaruit bestaat het?

In de Day Trading Masterclass leer jij day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. De reden dat Kevin actief is op de Amerikaanse markt is eigenlijk best simpel; deze markt is actief tussen 15:00 en 22:00 Nederlandse tijd. Daardoor is deze training geschikt voor mensen die bijvoorbeeld overdag werken of studeren.

Als je met de Day Trading Masterclass van start gaat, krijg je een volledig pakket bestaande uit:

⭐ De Day Trading Masterclass zelf

Met meer dan 12 uur aan video materiaal, verdeeld over diverse modules, leer jij echt alles wat je moet weten over Day Traden. In deze video’s neemt Kevin jou stap voor stap mee in het Day Traden. De video’s zijn fijn opgezet en goed te volgen. Na het afronden van de cursus, weet je alles wat je moet weten over Day Traden.

⭐ Dagelijkse live trading sessies met Kevin

Krijg elke dag een live trading sessie, samen met Kevin. Hierin deelt hij zijn succesvolle trades met jou, zodat jij mee kan traden en mee kan profiteren. Deze live trading sessies vinden elke dag van 15:00 tot 22:00 plaats, dus voor mensen die overdag werken is dit erg fijn!

⭐ Wekelijkse Q&A sessies

Elke week organiseert Kevin een soort-van Q&A sessies. Deze sessies zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Kan je hier niet bij zijn? Geen probleem! Al deze sessies worden opgenomen, dus kan je op een later moment terugkijken.

⭐ Toegang tot een exclusieve community

Wanneer je investeert in de Day Trading Masterclass, krijg je toegang tot een community. Je vindt hier mede-cursisten en experts uit de markt, die jou helpen met al je vragen!

⭐ Leer de 4 strategieën die Kevin zelf ook succesvol toepast

Kevin laat zien met welke strategieën hij een fulltime inkomen genereert, ongeacht wat er in de markt gebeurt. Jij hoeft dus niet dezelfde fouten te maken als dat Kevin gemaakt heeft. Hierdoor zal je merken dat jij een vliegende start kan maken!

⭐ Bonus 1: Vind de beste trades met scanners

Kevin deelt zijn scanners met jou, zodat jij de beste trades in de markt kan vinden.

⭐ Bonus 2: Dagelijkse aandelen lijst

Jij krijgt elke dag een lijst met aandelen om in de gaten te houden. Hier kunnen dus echte cashcows tussen zitten.

⭐ Bonus 3: Excel templates

Traden en het bijhouden van alle cijfers en data kan best lastig zijn. Daarom bestaat de laatste bonus die jij krijgt uit Excel templates. Met deze templates kan je uiteindelijk makkelijker traden.

⭐ Niet goed, geld terug garantie

Mocht jij het product alsnog niet iets voor jou vinden, krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. Er zijn niet veel mensen die hiervan gebruik hebben gemaakt, maar het is fijn dat Kevin deze optie geeft!

Samengevat

Kevin laat zien met welke strategieën hij een fulltime inkomen genereert, ongeacht wat er in de markt gebeurt. Jij hoeft dus niet dezelfde fouten te maken als dat Kevin gemaakt heeft. Hierdoor zal je merken dat jij een vliegende start kan maken!

Best een flinke masterclass als je het mij vraagt en tegelijkertijd ontzettend waardevol. Je leert dus alles omtrent Day Trading, kan bij zowel Kevin als een community terecht met vragen en je leert de exacte strategieën die Kevin hanteert.

Ben jij overtuigd van hoe goed de Day Trading Masterclass is? Maak dan nu tijdelijk gebruik van €500 korting op de Day Trading Masterclass en ga aan de slag met daytraden van aandelen op de Amerikaanse markt!

Voor wie is de Day Trading Masterclass wel en niet geschikt?

Day Trading en handelen op de beurs kan best spannend zijn. Je gaat immers met je eigen geld handelen en dat is niet geheel zonder risico!

Daarom is het belangrijk dat je leert hoe jij het beste kan Day Traden en risico’s kan beperken. Voor wie is de Day Trading Masterclass dan geschikt?

Eigenlijk kunnen we op bovenstaande vraag een simpel antwoord geven; deze masterclass is geschikt voor iedereen die een extra inkomen wil genereren, een nieuwe hobby wil aanleren of juist zijn geld wil verdienen met Day Traden. De Day Trading Masterclass is een middel waarmee je dit kan realiseren, welke ook nog eens ontzettend uitgebreid is.

De masterclass is niet geschikt voor mensen die hopen snel rijk te worden of mensen die bang zijn om in hun doelen/dromen te investeren. Als het écht zo makkelijk was, ging iedereen natuurlijk wel Day Traden ;).

Wat zijn de ervaringen met Kevin Timmer?

Ik kan mij goed voorstellen dat je meerdere reviews doorneemt, voordat je in deze cursus gaat investeren. Om die reden heb ik een aantal lovende reacties van cursisten voor je gevonden.

De recensies die Kevin krijgt op de Day Trading Masterclass zijn overwegend positief! Wij hebben er een aantal online voor je gevonden.

Dit zijn maar een aantal reviews, echter begrijp je nu waar Kevin voor staat.

Voordelen van de Day Trading Masterclass

✔️ Je krijgt met deze cursus de juiste basis, vanuit iemand die dit al een aantal jaren dagelijks doet.

✔️ Er leeft een sterke community rondom de cursus, waarbij jij terecht kan met al je vragen.

✔️ De tijdelijke actie waarbij je €500 korting krijgt is erg prettig!

✔️ Je leert de exacte strategieën die Kevin ook gebruikt tijdens het day traden.

✔️ Deze cursus, en day traden in het algemeen, is de ultieme manier om online (en vanaf je laptop) geld te verdienen.

Nadelen van de Day Trading Masterclass

❌ Ik vind de garantieperiode best kort. Je moet namelijk binnen 14 dagen beslissen of je de aankoop definitief maakt.

❌ Niet perse een nadeel van de cursus, maar van day traden in zijn geheel. Als je niet goed weet wat je doet, kan jij je inleg kwijtraken. Des te belangrijker is het volgen van de juiste cursus dus!

Wat is mijn mening over de Day Trading Masterclass?

Wat ik ontzettend sterk vind, is dat Kevin jou precies hetgeen aanleert wat hij zelf al die jaren gedaan heeft. Zo krijg je niet alleen veel waardevolle informatie, live sessies en een community waar je ook bij terecht kan. Ook leer je geld verdienen zoals Kevin dat doet, middels Day Trading.

Het is geen “simpel” product wat je zomaar even aankoopt, dus ik vind het goed om te zien dat het een product is met erg goede recensies én een duidelijke garantietermijn.

Wat ik ook heel tof vind om te zien, is dat Kevin de nadruk legt op dat het geen get-rich-quick methode is. Je zal er tijd, geld en moeite in moeten investeren en daar is hij ook eerlijk in.

Het is echter makkelijker dan veel mensen denken, als je maar de juiste dingen doet EN de juiste begeleiding krijgt ;).

Wat betaal je voor de Day Trading Masterclass?

Dat zo’n goede cursus geld kost is logisch, echter had ik verwacht dat de prijs veel hoger zou liggen. Je betaald voor de volledige cursus, inclusief bonussen, tijdelijk nu €497. Normaal kost de cursus €997, echter hanteert Kevin momenteel een leuke actie.

Wil je toegang blijven houden tot de dagelijkse live trading sessies, betaal je hier net geen €100,- voor per maand. Dit klinkt als een flink maandelijks bedrag. Eigenlijk valt dit best wel mee, aangezien je dit bedrag met 1 of 2 trades al kan terugverdienen.

Veelgestelde vragen

Kevin heeft met de Day Trading Masterclass een flinke bekendheid opgebouwd. Zo’n bekendheid neemt natuurlijk ook vragen met zich mee. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor je verzameld én beantwoord. Lees snel verder!

Is de Day Trading Masterclass te combineren met werk of een studie?

Dit is heel goed mogelijk. De masterclass zelf is een online videocursus en kan je dus geheel op eigen tempo én in je eigen tijd volgen. Wel zal je er tijd voor vrij moeten maken.

De live trading sessies met Kevin zijn dagelijks tussen 15:00 en 22:00, dus ook hier kan je vast wel een aantal keer bij aanschuiven.

Hoe zit het met garantie van de Day Trading Masterclass?

Heel simpel: als jij je geld terug wilt, kan je Kevin prima mailen hierover. Doe dit wel binnen 14 dagen na je aankoop.

Is Kevin Timmer écht betrouwbaar?

Kevin verschuilt zich niet achter een neppe naam. Ook heeft hij meerdere jaren ervaring, kan je hem makkelijk bereiken via mail, zijn forum of Social Media. De Day Trading Masterclass is legit, heeft vele cursisten en positieve reviews! Dit zorgt ervoor dat zowel Kevin als zijn cursus betrouwbaar zijn.

Leert Kevin je ook het traden van crypto’s of valuta (forex)

Nee dat niet. De cursus is écht volledig ingericht op Amerikaanse aandelen. Dagelijks zien hier meerdere kansen waarop je kan inspringen volgens Kevin. Hier ligt dus ook al zijn kennis.

Ik hoop dat je met dit artikel al het vertrouwen hebt gekregen in de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

Mocht je toch nog twijfels hebben na het lezen van deze Day Trading Masterclass review, laat het dan weten in de reacties hieronder of check hier de ervaringen van zijn cursisten. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Day Trading Masterclass

7.9

Prijs/Kwaliteit

8.5/10

Garantie

7.0/10

Toepasbaarheid

7.5/10

Effectiviteit

8.0/10

Toegankelijkheid

8.5/10

Mijn naam is Boyd van Dongen, oprichter van Reviewjunkie.nl. Ik werk sinds 2013 in de Online Marketing wereld en ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan rondom Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Affiliate marketing, E-Mail Marketing, E-Commerce, Social Advertising en het bouwen van websites. Met Reviewjunkie.nl wil ik jou helpen met het maken van de juiste keuzes en jou voorzien van goede informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *