internet succes gids podcast
Cursussen

Internet Succes Gids: Mijn review en ervaringen met internetsuccesgids.nl

Internet Succes Gids; één van de producten/websites van Jacko Meijaard, waaronder ook de Affiliate Marketing Revolutie valt.

Zoals de naam je al doet vermoeden, draait deze website volledig om het behalen van succes door middel van internet. Dit gebeurt allemaal door middel van Affiliate marketing.

Wij nemen jou mee in onze ervaringen met Internet Succes Gids, wat het is, wat je ervan mag verwachten en of het je inderdaad online succes laat behalen met het internet. Veel leesplezier!

Wat is Internet Succes Gids?

Internet Succes Gids is een product van Jacko Meijaard en één van de weinige Nederlandse websites waar alles rondom affiliate marketing wordt besproken.

Internetsuccesgids.nl is meer dan alleen een website. Het is een blog, cursus en forum ineen. Hierover later meer!

Op zijn website deelt Jacko blogs en artikelen over persoonlijke ontwikkeling, case study’s, online ondernemen, interviews en zijn podcasts.

Tienduizenden mensen bezoeken elke maand internetsuccesgids.nl en ook nationale pers, zoals het Algemeen Dagblad, hebben aandacht aan Jacko geschonken. Dit gebeurt natuurlijk niet voor niets! 😉

Wat vind je op internetsuccesgids.nl?

Zoals eerder benoemd, is internetsuccesgids.nl misschien wel één van de belangrijkste affiliate marketing websites in Nederland. Het is letterlijk een case study van Jacko Meijaard dat laat zien dat er geld te verdienen is met affiliate marketing.

Om wat meer toelichting te geven rondom deze website, staan we hieronder stil bij wat je allemaal kan vinden op internetsuccesgids.nl.

Affiliate Marketing Revolutie

Het belangrijkste product op internetsuccesgids.nl is toch wel de Affiliate Marketing Revolutie. Misschien ken je dit product al, misschien ook niet, maar check zeker mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen als je meer wilt weten over online geld verdienen!

In de AMR leert Jacko jou de basis van affiliate marketing, hoe je hiermee van start kan gaan en hoe je hier uiteindelijk geld mee kan verdienen. Het is een uitgebreide cursus, met als doel om mensen dus online geld te laten verdienen!

Hiervoor zijn wel een aantal zaken belangrijk. Wil jij geld verdienen met affiliate marketing? Lees dan ons artikel met daarin belangrijk informatie.

affiliate marketing revolutie

Internet Succes Gids Forum

Ook is er rondom de Affiliate Marketing Revolutie en internetsuccesgids.nl een heel forum opgebouwd, waar gelijkgestemden allerlei (affiliate) zaken met elkaar bespreken.

Dit forum wordt dagelijks druk bezocht en heeft meer dan 8.800 leden (in augustus 2020). Je vindt hier vooral Nederlanders en Belgen die met de cursus van internetsuccesgids.nl aan de slag zijn gegaan.

In Nederland is het best uniek om een actief forum te vinden rondom Affiliate Marketing. Vandaar dat ik dit echt een toffe website vind. Zelf ben ik ook dagelijks op het internetsuccesgids.nl forum te vinden, waarbij ik anderen help of juist hulp krijg van andere forumleden.

Internet Succes Gids Blog

In het blog gedeelte van Internet Succes Gids vind je meer dan 540 diverse blogartikelen, geschreven door Jacko Meijaard.

Jacko schrijft blogs over nieuwe ontwikkelingen binnen affiliate marketing, over SEO, over persoonlijke ontwikkeling & mindset, over online geld verdienen, diverse case studies enzovoort.

Je vind hier écht ontzettend veel waardevolle en gratis informatie. Ik check zijn blog bijvoorbeeld elke week, om up to date te blijven van ontwikkelingen in de markt, maar ook omdat ik het superleuk vind!

internet succes gids blog

Internet Succes Gids Podcast

Het laatste onderdeel op internetsuccesgids.nl is de podcast van Jacko Meijaard. Op het moment van het schrijven van dit artikel, zijn er al meer dan 215 podcasts te vinden op internetsuccesgids.nl.

Onderwerpen die besproken worden lopen zeer uiteen. Je kan hierbij denken over podcasts rondom affiliate marketing, maar zeker ook persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Het is erg leuk luistermateriaal! De meeste podcasts duren gemiddeld zo’n 5 minuten, maar er zitten er ook een aantal tussen die meer dan één uur duren.

internet succes gids podcast

Wat heeft internetsuccesgids.nl mij gebracht?

Als je mijn website een beetje volgt, weet je dat ik heel actief ben in online marketing. Het is mijn dagelijkse werk en ook mijn vrije tijd spendeer ik grotendeels aan affiliate marketing.

Ik ben daarom ook lid van de 10K club, van Jacko Meijaard. Wil je weten wat internetsuccesgids.nl mij gebracht heeft? Lees dan mijn artikel over de 10K Club, want daar sta ik uitgebreid stil over alles wat Jacko mei gebracht heeft!

Mijn Internet Succes Gids Review

Zoals je wellicht kan lezen, ben ik best wel een fan van internetsuccesgids.nl.

Jacko Meijaard biedt met de Affiliate Marketing Revolutie en Internetsuccesgids.nl ontzettend veel waarde. Iedereen die iets wil gaan doen met affiliate marketing, zou bekend moeten zijn met Internet Succes Gids.

Je vindt niet alleen veel geschreven informatie in de honderden blog artikelen, ook is er veel luistervoer in de vorm van podcasts en een ontzettend actief forum.

Doe er zeker je voordeel mee, ik laat niet voor niets zo’n goede Internet succes Gids review achter!

Leer geld verdienen op het internet!

Volg de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids en bouw een online inkomen op!

Veelgestelde vragen

Internetsuccesgids.nl bestaat nu al een aantal jaar en heeft daarom veel bekendheid gegenereerd. Dit zorgt natuurlijk ook voor veel vragen! Wij hebben hieronder de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je verzameld.

Wat is Internet Succes Gids?

Internet Succes Gids is een website van Jacko Meijaard. Op deze website vind je blogs, podcasts, een forum en de Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe kan ik inloggen op Internet Succes Gids?

De AMR is prima te combineren met een studie, werk of gezin. Dit komt omdat de Affiliate Marketing Revolutie een digitaal product is. Jij bepaalt zelf wanneer jij er tijd in investeert. Het is wel verstandig om bepaalde zaken niet meer te doen, zodat je tijd vrijmaakt voor de AMR. Dit heb je echter volledig zelf in de hand.

Mocht je nog twijfels hebben, na het lezen van mijn ervaringen met Internet Succes Gids? Laat het dan weten in de reacties hieronder. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Mijn naam is Boyd van Dongen, oprichter van Reviewjunkie.nl. Ik werk sinds 2013 in de Online Marketing wereld en ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan rondom Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Affiliate marketing, E-Mail Marketing, E-Commerce, Social Advertising en het bouwen van websites. Met Reviewjunkie.nl wil ik jou helpen met het maken van de juiste keuzes en jou voorzien van goede informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *