geld verdienen met opties review
Cursussen

REVIEW: Geld Verdienen met Opties [2020]

Als je bij dit artikel bent uitgekomen, ben je (waarschijnlijk) al op de hoogte van de handleiding “Geld verdienen met Opties”, van Harm van Wijk. Wellicht sta je op het punt om in deze handleiding te investeren óf ben je opzoek naar een review hiervan. Als dit inderdaad het geval is, ben je bij ons op het juiste adres! Wij nemen jou mee in onze Geld Verdienen met Opties Review.

Maar eerst gaan we even een klein stapje terug. We leggen kort uit wat Geld verdienen met Opties is en wie Harm van Wijk is. Vervolgens nemen wij je mee in wat je van de handleiding mag verwachten en voor wie deze handleiding juist wel óf niet geschikt is.

Mocht je naderhand nog bepaalde vragen hebben over deze Geld Verdienen met Opties Review, laat dan zeker even een reactie achter.

Wie is Harm van Wijk en waarom is hij een expert?

Harm van Wijk, de oprichter van Geld verdienen met Opties, is een ervaren belegger. Hij werkt al meer dan 32 jaar in de beleggingswereld. Deze handleiding is één van zijn producten. Harm heeft namelijk ook de Trading Navigator Methode ontwikkeld. Hier vind je onze Trading Navigator Methode review!

In de afgelopen 32 jaar heeft Harm van Wijk voor diverse bedrijven gewerkt, waaronder: Binck, SNS Bank, ING en Lynx. Niet de minste bedrijven 😉

Harm heeft hierbij diverse functies gehad, waaronder: het opzetten van beleggingssites, het opstarten van de SNS Fundcoach en de ABN Amro Turbo’s.

Daarnaast is Harm een fanatiek blogger en schrijft hij voor beurs.nl, beursplaza.nl en de Financiele Telegraaf. Ook komt hij vaak te gast op TV en Radio.

Ook heeft Harm in zijn carrière meer dan 13.000 mensen geholpen met succesvol beleggen. Al met al maken bovenstaande punten Harm tot een échte expert in de wereld van beleggen!

Harm van Wijk, Beleggen.com

Wat leer je in de Geld Verdienen met Opties handleiding?

In de handleiding Geld verdienen met Opties neemt Harm van Wijk je stap voor stap mee in hoe je succesvol kan zijn met opties. De handleiding gaat dieper in op onderstaande zaken:

  1. Je krijgt uitleg over wat call en put opties inhouden
  2. Je krijgt voorbeelden van diverse optie-strategieën
  3. Daarnaast neemt Harm je mee in hoe je de risico’s kan beperken (en dus daadwerkelijk geld hiermee gaat verdienen)

Daarnaast krijg je diverse bonussen gratis, als jij vandaag nog de handleiding besteld! Deze bonussen bestaan uit:

⭐ Bonus 1: Opbrengstcalculator

Met de Opbrengstcalculator bereken je de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s.

⭐ Bonus 2: Calculatiesheet

Met de Calculatiesheet bereken je de potentiële opbrengst van de strategie waarbij je aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. 

⭐ Bonus 3: Margincalculator

Met de Margincalculator bereken je hoeveel marge je moet aanhouden voor een call of put, wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie.

⭐ Bonus 4: een abonnement op OptieAlert

Met de OptieAlert krijg je minimaal wekelijks een alert op interessante opties via de mail of SMS.

Al deze bonussen bij elkaar vertegenwoordigen meer dan €140,- aan waarde voor Harm van Wijk, dus dat is mooi meegenomen :).

handelen in opties

Wat zijn de ervaringen met Geld verdienen met Opties?

Nu je weet wie Harm van Wijk is en wat je kan verwachten van de Geld verdienen met Opties handleiding, is het fijn om te weten wat andere mensen over deze cursus zeggen.

Zoals eerder benoemd heeft Harm al meer dan 13.000 mensen geholpen met beleggen en hebben duizenden mensen de Geld verdienen met Opties handleiding aangeschaft. .

Veel van deze mensen verdienen elke maand een leuk bedrag bij, puur doordat ze gestart zijn met het handelen in opties. Hieronder vind je een aantal lovende reacties van de mensen die met deze handleiding aan de slag zijn gegaan.

“Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten”

Wouter

“Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen.”

Paul Mather, Driel

Wat betaal je voor Geld verdienen met Opties?

Je betaald nu tijdelijk €47 voor de gehele handleiding, inclusief de eerder genoemde bonussen. Dit is een ongekend laag bedrag, als je kijkt naar de waarde die je hiervoor terug krijgt.

100% niet goed, geld terug garantie!

Je kan de Geld verdienen met Opties handleiding aanschaffen met een niet goed, geld terug garantie. Harm belooft je dat jij het volledige aankoopbedrag terug krijgt, binnen 30 dagen, als de handleiding niks voor jou is.

Dit doe je door simpelweg een e-mail naar support@beleggen.com te sturen. Binnen 24 uur krijg je je geld terug!

Ik hoop dat je met dit artikel al het vertrouwen hebt gekregen in de handleiding van Harm van Wijk

Mocht je toch nog twijfels hebben na het lezen van deze Geld verdienen met Opties review, laat het dan weten in de reacties hieronder of check onderaan deze pagina ervaringen van zijn cursisten. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Geld verdienen met Opties

8.6

Deskundigheid

9.0/10

Garantie

8.5/10

Bonussen

9.0/10

Leesbaarheid

8.0/10

Mijn naam is Boyd van Dongen, oprichter van Reviewjunkie.nl. Ik werk sinds 2013 in de Online Marketing wereld en ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan rondom Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Affiliate marketing, E-Mail Marketing, E-Commerce, Social Advertising en het bouwen van websites. Met Reviewjunkie.nl wil ik jou helpen met het maken van de juiste keuzes en jou voorzien van goede informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *