harm van wijk trading navigator methode
Cursussen

REVIEW: Trading Navigator Methode [2020]

Als je bij dit artikel bent uitgekomen, ben je (waarschijnlijk) al op de hoogte van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Wellicht sta je op het punt om deze cursus aan te schaffen óf ben je opzoek naar gebruikerservaringen van andere mensen. Als dit inderdaad het geval is, ben je bij ons op het juiste adres! Wij nemen jou mee in onze Trading Navigator Methode Review.

Maar eerst gaan we even een klein stapje terug. We leggen kort uit wat de Trading Navigator Methode is en wie Harm van Wijk is. Vervolgens nemen wij je mee in wat je van de Trading Navigator Methode mag verwachten en voor wie deze cursus juist wel óf niet geschikt is.

We sluiten of met een toffe actie, speciaal voor jou! De actie heeft iets te maken met ontzettend veel korting en bonussen op de Trading Navigator Methode, wanneer je de gratis training bijwoont…Daarover later meer!

Mocht je naderhand nog bepaalde vragen hebben over de Trading Navigator Methode Review, laat dan zeker even een reactie achter.

Wie is Harm van Wijk en waarom is hij een expert?

Harm van Wijk, de oprichter van de Trading Navigator Methode , is een ervaren belegger. Hij werkt al meer dan 32 jaar in de beleggingswereld.

In de afgelopen 32 jaar heeft Harm van Wijk voor diverse bedrijven gewerkt, waaronder: Binck, SNS Bank, ING en Lynx. Niet de minste bedrijven 😉

Harm heeft hierbij diverse functies gehad, waaronder: het opzetten van beleggingssites, het opstarten van de SNS Fundcoach en de ABN Amro Turbo’s.

Daarnaast is Harm een fanatiek blogger en schrijft hij voor beurs.nl, beursplaza.nl en de Financiele Telegraaf. Ook komt hij vaak te gast op TV en Radio.

Ook heeft Harm in zijn carrière meer dan 13.000 mensen geholpen met succesvol beleggen. Al met al maken bovenstaande punten Harm tot een échte expert in de wereld van beleggen!

Harm van Wijk, Beleggen.com

Wat is de Trading Navigator Methode?

Harm heeft honderden uren geïnvesteerd in het ontwikkelen van de Trading Navigator Methode. Hij is er dus 100% van overtuigd dat zijn cursus jou alles leert over beleggen, anders had hij deze investering niet gedaan natuurlijk.

In de Trading Navigator Methode neemt Harm van Wijk je mee in de spannende wereld van beleggen. Je wilt namelijk bij die 10% van de mensen horen die wél winstgevend kan beleggen ;).

Als je met de Trading Navigator Methode van start gaat, krijg je levenslang toegang tot een volledig pakket. Dit pakket bestaat grotendeels uit de cursus, begeleiding, software en een hoop bonussen. We duiken hier iets dieper op in!

⭐ De Trading Navigator Methode cursus

Tijdens de 6 weken durende online videocursus neemt Harm je mee in het verdienen van geld op de beurs. Hierin wordt jou de basis aangeleverd in het beleggen. Dit doet Harm door het aanbieden van de cursus in 2 delen. In deel 1 leer jij hoe je belegt in aandelen. In deel 2 leer jij hoe je belegt in opties.

Wanneer je deel 1 én deel 2 volgt, kom jij achter het volgende: het bepalen van je beleggingsdoelen, alles leren over opties en aandelen, koop- en verkoopsignalen herkennen en signaleren, alles over optiestrategieën en hoe je dit allemaal succesvol inzet. Kortom; een volledige cursus die ervoor zorgt dat jij leert beleggen.

⭐ Trading Navigator software

Door middel van de Trading Navigator software kom jij erachter wanneer jij juist moet aandelen of opties moet kopen of juist moet verkopen. Deze software is essentieel om succesvol te kunnen handelen en enerzijds ook om risico’s te beperken.

Beleggen brengt altijd risico met zich mee, echter zorgt de Trading Navigator software ervoor dat jij makkelijker kan handelen.

⭐ Live coaching

Je krijgt niet alleen toegang tot de cursus en de software, ook mag jij gebruik maken van Harm en zijn team.

Samen met hen zal jij live coachingssessies gaan krijgen, zodat jij de meeste waarde uit je beleggingen kan halen.

⭐ Toegang tot de exclusieve Trading Navigator community, met Q&A sessies

Met meer dan 10.000 cursisten en ervaren beleggers, is toegang tot de Trading Navigator community een fijne bijkomstigheid. Al jouw vragen kunnen hier besproken worden!

Daarnaast krijg je diverse bonussen gratis, als jij je vandaag nog inschrijft! Deze bonussen bestaan onder andere uit:

⭐ Bonus: 2 jaar lang alerts via Telegram

Via de messenger service van Telegram deelt Harm 2 jaar lang diverse aandelen-tips met jou. Hierdoor bespaar je veel tijd, aangezien je zelf niet op (teveel) onderzoek hoeft uit te gaan.

⭐ Bonus: Geld verdienen met Opties e-book

Ter aanvulling van het 1e deel van de Trading Navigator Methode, krijg je ook het Geld verdienen met Opties e-book. Dit boek is ook los te bestellen. Check daarvoor onze geld verdienen met opties review.

⭐ Bonus: Geld verdienen met Aandelen e-book

Ter aanvulling van het 2e deel van de Trading Navigator Methode, krijg je ook het Geld verdienen met Aandelen e-book.

⭐ Bonus: Speeders, Sprinters en Turbo’s e-book

Heb je aan beleggen in aandelen en opties nog niet genoeg, of wil je nog meer leren? Lees dan het e-book over sprinters, speeders en turbo’s. Dit zijn hefboomproducten, waarmee je van koersstijging of koersdalingen kan profiteren.

⭐ Bonus: €500,- MeXem transactietegoed

Voor de mensen die MeXem niet kennen; Mexem is een handelsplatform, waarbij je met een gratis rekening kan handelen. Zo’n platform heb je altijd nodig wanneer je wilt handelen, dus een tegoed van €500 is mooi meegenomen hierin.

Al deze bonussen bij elkaar vertegenwoordigen meer dan €5.000,- aan waarde voor Harm van Wijk.

⭐ Niet goed, geld terug garantie

Je kan de Trading Navigator Methode aanschaffen met een niet goed, geld terug garantie. Harm belooft je dat jij het volledige aankoopbedrag terug krijgt, binnen 30 dagen, als de cursus niks voor jou is.

Dit doe je door simpelweg een e-mail naar support@beleggen.com te sturen. Binnen 24 uur krijg je je geld terug!

Trading Navigator Software

Wat zijn de ervaringen met de Trading Navigator Methode?

Nu je weet wie Harm van Wijk is en wat je kan verwachten van de Trading Navigator Methode, is het fijn om te weten wat andere mensen over deze cursus zeggen. Zoals eerder benoemd heeft Harm al meer dan 13.000 mensen geholpen met beleggen.

Veel van deze mensen verdienen elke maand een leuk bedrag bij, puur doordat ze gestart zijn met de Trading Navigator Methode.

Onderstaande reviews geven duidelijk aan dat Harm écht weet waar hij het over heeft en dat andere mensen dit ook waarderen.

Voordelen van de Trading Navigator Methode

✔️ Je leert beleggen door een échte expert, met meer dan 32 jaar ervaring en die al 13.000 anderen geholpen heeft.

✔️ Mocht je ergens tegenaan lopen of iets lastig vinden, dan staat er altijd een grote community voor je klaar.

✔️ De Trading Navigator software zorgt ervoor dat je op de juiste momenten kan kopen én verkopen.

✔️ Doet de cursus niet wat hij belooft? Dan krijg jij je geld terug.

Nadelen van de Trading Navigator Methode

❌ Ga niet uit van grote winsten, maar juist van kleine winsten. Beleggen doe je voor de lange termijn. Het is geen get-rich-quick methode.

❌ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Dit is ook in de cursus ingecalculeerd, maar je moet jezelf hier wel bewust van zijn.

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De cursus en software van Harm van Wijk is gemaakt voor iedereen die wil gaan beleggen, maar nog niet voldoende kennis hierover heeft. De cursus is geschikt voor startende beleggers, maar ook de wat actievere beleggers en daytraders. Ik zou deze cursus dus voornamelijk aanschaffen, als je opzoek bent naar manieren om je geld voor je te laten werken.

Het gaat er voornamelijk om dat jij actie onderneemt en leert om succesvol te beleggen!

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Je betaalt nu tijdelijk €997 voor de gehele cursus, inclusief de eerder genoemde bonussen. Om niet meteen de portemonnee te trekken, is het verstandig dat je eerst de gratis handleiding download.

Nu klinkt dit als ontzettend veel geld, echter moet je het zo niet zien. Je moet het zien als een investering, waarmee jij leert beleggen van de perfecte coach.

De fouten die Harm heeft gemaakt, hoef jij niet te maken. Alle tijd die Harm heeft geïnvesteerd in het doen van succesvolle beleggingen en het lezen van tientallen boeken, hoef jij niet te investeren. Harm geeft je een volledig pakket waarmee je goed van start kan gaan!

Ik hoop dat je met dit artikel al het vertrouwen hebt gekregen in de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Mocht je toch nog twijfels hebben na het lezen van deze Trading Navigator Methode Review, laat het dan weten in de reacties hieronder of check hier de ervaringen van zijn cursisten. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Trading Navigator Methode

8.3

Deskundigheid

9.0/10

Garantie

7.5/10

Gebruiksvriendelijkheid

8.0/10

Prijs/Kwaliteit

8.5/10

Mijn naam is Boyd van Dongen, oprichter van Reviewjunkie.nl. Ik werk sinds 2013 in de Online Marketing wereld en ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan rondom Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Affiliate marketing, E-Mail Marketing, E-Commerce, Social Advertising en het bouwen van websites. Met Reviewjunkie.nl wil ik jou helpen met het maken van de juiste keuzes en jou voorzien van goede informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *